Tagasiside

Mida kliendid minust arvavad:

Kristiina põhjalik kirjeldus akvarellidega maalimise kohta loe siit!

Liis individuaaljoonistamise tundidest

Mulle tohutult meeldis see kursus ja olen tänulik Sulle kõige eest. Olen tõesti arenenud nii palju ning kindlasti saadan sulla ka pilte nendest poosidest. Annan endast parima.

Herbely Viljandist stiilispikri kohta

Aitäh, mulle väga meeldib Sinu koostatud stiilispikker. Sain enda jaoks nii mõnegi mõtte, mida katsetada tahan nt tõstetud vöökohaga kleitide kandmine ja mustrid – neid mu garderoobis praktiliselt ei olegi. Värvide osas oli väga huvitav see, et seal olid loetletud kõik mu lemmikud (lilla, violetne, roosa, sinine), samas pole mu garderoobis neid kuigi palju – valdav on siiski must. Rohelistes ja kollastes toonides asju ei ole mul aga kunagi olnud. Igatahes sain julgustust, et proovida rohkem värve ja mustreid  – must on turvaline, kuid igav.

Klarika Viljandist stiilispikri kohta

Peale laste sündi (nii kümme aastat tagasi) jäi minu jaoks nagu aeg seisma. Kuigi minu figuur oli muutunud, oma vaimusilmas nägin ikka veel sama saledat noort inimest. Üritasin ikka ja kogu aeg jälle samas stiilis – vahel ka numbris 🙂 – rõivaid osta. (Ma ei tea mis jama nende peeglitega on aga iseennast on võimatu realistliku pildina näha) No ei sobinud riided ja ei tundnud end hästi….Ja jäin ikka ning jälle kindlate ja ära proovitud teksade ning särkide juurde.

Tänu sinu koostatud stiilispikrile on mul nüüd ometi kindel pilt silme ees, väga hea oli vaadata erinevaid värve ja lõikeid just minu figuurile selga sätituna. Sellest oli tõesti väga suur abi, aitäh sulle! Sa ei kujuta ette kui suur probleem mul endale riiete leidmisel oli 🙂

Pille Viljandist stiilispikri kohta

Super, ma ei tundnud ennast ära, tütar ütles ka, et nii äge! Kas võin kundesid soovitada? Pean ikka julgemaks hakkama ja rohkem ennast näitama.

Tiit  Tallinnast „Moejoonistamise jätkukursus“ kohta

Väga rahule. Ülesehitus ja teostus laitmatu. Kohene tagasiside koos asjaliku juhatusega. Loominguline vabadus ja sisuline tervik. Võimalus õppida visuaalset ja kompositsioonilist vaatlusoskust. Eelkõige kunstilise enesekindluse areng ja julgus edasi katsetada. Kõigi tehnikate iseseisev praktika. Oli ootusest kindlasti parem ja asjalikum lähenemisviis. Juhendamise käigus oli süsteemne otsing ja väga õnnestunud õpetamise kombinatsioon. Esimesel pilgul tabamatu kunstiline maneer.

Einar Tallinnast/ moejoonistamise kursuselt

Aitäh kursuse läbiviimise eest! Igatahes oli väga huvitav ja kasulik. Mitte midagi ei ole parata, aga pärast seda kursust näed inimesi tänaval hoopis teise pilguga, kujutad, kuidas oleks neid joonistada.

Vaatasin eile oma jooniseid. Võrreldes esimese tunniga on ilmselgelt kursuse vältel pea palju väiksemaks muutunud ning keha oluliselt salenenud. Jalgade pikkuse ja sääremarjadega jään arengut vaadates rahule, kehva on jalalaba osa ja jalanõud. Käsivarre ja käe, sh sõrmede osas on arenguruumi kõvasti. Peakuju on vastuvõetav, kuid silmad, nina, suu jne tahavad samuti parandamist. Tundub, et kiiresti joonistades (30 sek) on tulemus parem kui pikemalt joonise kallal ponnistades.

Rebecca moejoonistamise kursuselt

Aga aitäh Teile, see kursus on olnud väga mõnus ja tore ning need teadmised aitavad mul kindlasti oma alal tulevikus paremini läbi lüüa.

Karen moejoonistamise kursuselt

Kursus meeldis mulle väga! Aitäh entusiasmi, innustamise ja julgustamise ning muidugi figuuri joonistamise tehnikate eest!

Ene /shopping kliendiga

Ma ei tea, kuidas sa oskad ja suudad. Käisin täna viru zarast läbi, no ma ei või silme eest läks niiiii kirjuks. Oi, ma kiidan sind taevani. Suur tänu sulle positiivse šhoppingu eest ma olen ülimega õnnelik

Marilis tegi õele stiilispikri üllatuskingi (fotode põhjal tehtud, ise ei ole inimesega kohtunud kordagi)

Õele oli see ikka paras üllatus, ta jäi samuti väga rahule ja arvas, et rakendab julgemini neid värve ja lõikeid. Sai ideid just naiselikuma garderoobi jaoks.