Tagasiside

Olen teile kõigile tänulik tagasiside eest, mida mulle privaatselt saatnud olete ja mida siin jagan teistele ka, aitäh!

Siia lingile saate jätta enda tagasiside avalikult.

Tallinnas tore akvarellidega maaliõhtu 4-le:

Ootused olid, et tuleb vahva õhtu ja õpime kuidas vesivärvidega toimetada, polnud ju keegi meist juba aastaid vesivärve või üldse värve puutunud. Ootused täitusid ja oodatust isegi kõrgemalt. Saime päris vahvad pildikesed maalitud💚Palgatöölt veel ära ei tule, et joonistustest ära elada aga väga-väga lahe õhtu oli!”

Kristiine Tallinnast laste sünnipäeva kohta:

Tõesti Kadri, super tänud sulle! Kindlasti soovitan sind ka teistele sõbrannadele, kellel kasvavad noored kodus. Sul selline super energia ja rõõmsameelsus, see paistab kaugele!”💖 

Jarno Tartust stiilispikri kohta:

“Kena, aitäh sulle, ma näen nii stiilne välja :D”

Taire BFM Koolituselt Tallinnast – moejoonistamise ja moejoonis värviliselt jätkukursuselt:

Aitäh Sulle taas mega tunni eest! Lihtsalt võrratu! Olin nii hoos eile, et tegin 2 tööd peale meie tundi uuesti ja tgl soovin ühte veel parandada (viimast mimmut) . Sa oled lihtsalt võrratult hea maitsemeelega ja nii andekas! On suur au olla Sinu õpilane❣️Mega suured tänud Sulle, õpetaja Kadri!❣️

Anu Viimsis akvarellidega maalimiskursuselt:

“Tänan tunnistuse eest, väga tore ja kasulik koolitus oli, olen rõõmus, et selles osalesin. Soovitaks kõigil algajatel see läbi teha!”

Merike Viimsis akvarellidega maalimiskursuselt:

“Aitäh, oli väga lahe ja meeliergutav kogemus 🙂 Värvid kodus olemas ja olen juba leidnud pisut aega ka kodus lastele ühtteist maalida.”

Elin Tallinnast moejoonistamise kursuse kohta BFM-s

“Super õpetaja old!”

Kaisa Tallinnast moejoonistamise kursuse kohta BFM-s

“Aitäh sulle, see on tõesti ime, mida sa teed, õppisingi joonistama!”

Svetlana Tallinnast stiilispikri kohta

“Ma olen šokis!!! Kas see ilus naine olen tõesti mina!
Ja mis on huvitav, esimesel lehel minu seljas on kleidid minu lemmik värvidega
Praegu jõudsin vist küll sellise vanuseni, et tõesti võiks pükstest välja tulla ja rohkem kanda kleite.
Nüüd kindlasti järgmise ostu teen juba sinu soovituste järgi. Sa oled teinud nii suure töö. Suur tänu sulle.”

Marina Tallinnast stiilispikri kohta

“Vau!!! Uskumatu! Sellised super ideed!?!
Kookon lõikeline pikem jakk on minu lemmik!!! Kui hästi sinna sobib kott.
Tänan, et soovitas punase pükste ja jaki komplekt. Mõtlesin ise ka aga ei julgenud osta.
Kleidid, kleidid – SUPER!!!”

Kristiina põhjalik kirjeldus akvarellidega maalimise kohta loe siit!

Liis individuaaljoonistamise tundidest

“Mulle tohutult meeldis see kursus ja olen tänulik Sulle kõige eest. Olen tõesti arenenud nii palju ning kindlasti saadan sulle ka pilte nendest poosidest. Annan endast parima.”

Herbely Viljandist stiilispikri kohta

“Aitäh, mulle väga meeldib Sinu koostatud stiilispikker. Sain enda jaoks nii mõnegi mõtte, mida katsetada tahan nt tõstetud vöökohaga kleitide kandmine ja mustrid – neid mu garderoobis praktiliselt ei olegi. Värvide osas oli väga huvitav see, et seal olid loetletud kõik mu lemmikud (lilla, violetne, roosa, sinine), samas pole mu garderoobis neid kuigi palju – valdav on siiski must. Rohelistes ja kollastes toonides asju ei ole mul aga kunagi olnud. Igatahes sain julgustust, et proovida rohkem värve ja mustreid  – must on turvaline, kuid igav.”

Klarika Viljandist stiilispikri kohta

“Peale laste sündi (nii kümme aastat tagasi) jäi minu jaoks nagu aeg seisma. Kuigi minu figuur oli muutunud, oma vaimusilmas nägin ikka veel sama saledat noort inimest. Üritasin ikka ja kogu aeg jälle samas stiilis – vahel ka numbris – rõivaid osta. (Ma ei tea mis jama nende peeglitega on aga iseennast on võimatu realistliku pildina näha) No ei sobinud riided ja ei tundnud end hästi….Ja jäin ikka ning jälle kindlate ja ära proovitud teksade ning särkide juurde. Tänu sinu koostatud stiilispikrile on mul nüüd ometi kindel pilt silme ees, väga hea oli vaadata erinevaid värve ja lõikeid just minu figuurile selga sätituna. Sellest oli tõesti väga suur abi, aitäh sulle! Sa ei kujuta ette kui suur probleem mul endale riiete leidmisel oli :)”

Pille Viljandist stiilispikri kohta

“Super, ma ei tundnud ennast ära, tütar ütles ka, et nii äge! Kas võin kundesid soovitada? Pean ikka julgemaks hakkama ja rohkem ennast näitama.”

Tiit  Tallinnast „Moejoonistamise jätkukursus“ kohta

“Väga rahule. Ülesehitus ja teostus laitmatu. Kohene tagasiside koos asjaliku juhatusega. Loominguline vabadus ja sisuline tervik. Võimalus õppida visuaalset ja kompositsioonilist vaatlusoskust. Eelkõige kunstilise enesekindluse areng ja julgus edasi katsetada. Kõigi tehnikate iseseisev praktika. Oli ootusest kindlasti parem ja asjalikum lähenemisviis. Juhendamise käigus oli süsteemne otsing ja väga õnnestunud õpetamise kombinatsioon. Esimesel pilgul tabamatu kunstiline maneer.”

Einar Tallinnast/ moejoonistamise kursuselt

“Aitäh kursuse läbiviimise eest! Igatahes oli väga huvitav ja kasulik. Mitte midagi ei ole parata, aga pärast seda kursust näed inimesi tänaval hoopis teise pilguga, kujutad, kuidas oleks neid joonistada. Vaatasin eile oma jooniseid. Võrreldes esimese tunniga on ilmselgelt kursuse vältel pea palju väiksemaks muutunud ning keha oluliselt salenenud. Jalgade pikkuse ja sääremarjadega jään arengut vaadates rahule, kehva on jalalaba osa ja jalanõud. Käsivarre ja käe, sh sõrmede osas on arenguruumi kõvasti. Peakuju on vastuvõetav, kuid silmad, nina, suu jne tahavad samuti parandamist. Tundub, et kiiresti joonistades (30 sek) on tulemus parem kui pikemalt joonise kallal ponnistades.”

Rebecca moejoonistamise kursuselt

“Aga aitäh Teile, see kursus on olnud väga mõnus ja tore ning need teadmised aitavad mul kindlasti oma alal tulevikus paremini läbi lüüa.”

Karen moejoonistamise kursuselt

“Kursus meeldis mulle väga! Aitäh entusiasmi, innustamise ja julgustamise ning muidugi figuuri joonistamise tehnikate eest!”

Ene /shopping kliendiga

“Ma ei tea, kuidas sa oskad ja suudad. Käisin täna Viru Zarast läbi, no ma ei või silme eest läks niiiii kirjuks. Oi, ma kiidan sind taevani. Suur tänu sulle positiivse shoppingu eest ma olen ülimega õnnelik.”

Mariliis tegi õele stiilispikri üllatuskingi (fotode põhjal)

“Õele oli see ikka paras üllatus, ta jäi samuti väga rahule ja arvas, et rakendab julgemini neid värve ja lõikeid. Sai ideid just naiselikuma garderoobi jaoks.”

X